Kaip pritraukti pinigus Pinigų magija

Pinigu magija, kaip pritraukti pinigus, būti turtingu ir sėkmingu

Pinigų magija

Pinigų energija yra viena iš visatoje egzistuojančių energijos rūšių. Jos dėka žmonės perka ir parduoda, taip vyksta mainai, taip gaunami pinigai. 

Žinoma, kad pinigų energija traukia nestandartinio tipo žmones - stiprius, protingus, praktiškus. Egzistuoja žinomas modelis: žmogaus finansinis saugumas priklauso nuo jo vidinių galių ir jėgų. Kuo geresnė žmogaus būsena, tuo sėkmingesnis darbas, gyvenimas ir didesnis finansinis atlygis. Jei žmogų persekioja energijos nuosmukis, tai tikrai paveiks jo finansines galimybes.

Pinigai kaip ir žmonės, turi ne tik fizinę, bet emocinę ir psichinę esmę. Fizinis pinigų pagrindas yra kupiūros ir monetos. Pinigai mėgsta, kai jiems sukuriamos palankios sąlygos, tvarkingai sudėti ir laikomi gražioje piniginėje, o ne kišenėje. Pinigai turėtų turėti savo “namelį”, metalinę arba medinę dėžutę. 

Pinigai limpa prie tų, kurie juos gerbia ir vertiną. Be to, pinigai mėgsta būti skaičiuojami, todėl rekomenduojama kartas nuo karto juos perskaičiuoti.

Kaip sukurti galingą pinigų energiją? 

Priklausomai nuo laikotarpio, žmogus turi nusiteikti tinkamam požiūriui į pinigus, kad jie palaipsniui arba greitai ateitu pas jus. Pinigų energija ir jūsų mintys apie pinigus yra tarpusavyje susijusios. Ugdykite mąstymą, kad jūs mylite pinigus ir, kad pinigai myli jus. Jūsų mintys suformuos tą energiją, kuri kaupsis aplink jus. Iš išorės mes pritraukiame tai, ką esame pasirengę priimti, kas yra mūsų viduje.

Kaip sureguliuoti savo mintis, kad pritrauktum pinigus?

Padėka pinigams.

Minimalus dėkingumas pinigų atžvilgiu suteiks jums dar didesni srautą pinigų. Kažkas taps nauju klientu, pradžiugins sudarytas sandėris, rasite prarastus pinigus, aplankys netikėta staigmena.  Už visa tai būkite dėkingi Visatai, džiaukitės kiekviena smulkmena, tarsi mažas vaikas. Nesvarbu, kokia forma pinigai ateitų į jūsų gyvenimą ir į jūsų namus. Didėjant pinigų energijai, jūsų energetinis laukas pradės intensyviau pritraukti pinigus.

Pinigų Afirmacijos.

Kad palaikyti gerą piniginį energetinį lygmenį, kasdien ištarkite tam tikras afirmacijas, materialinės gerovės pritraukimui. Šio metodo dėka, išmoksite pinigų pritraukimo mąstymo. Pasąmonė supras jūsų norus ir pradės realizuoti juos jūsų gyvenime. Galite praktikuoti šias afirmacijas:

"Aš esu oras pilnas gausos

Aš esu vandenynas pilnas turto

Aš esu pinigų šviesa"

Svarbiausias materialinės gerovės dalykas yra požiūris!

Pabaigai svarbu paminėti dar kartą, kad grynieji pinigai yra ne kas kita, kaip tik energijos srautai. Svarbi taisyklė: energijai nuolat reikia judėjimo. Čia veikia principas „kuo daugiau duodi, tuo daugiau gauni“. Bet tai nereiškia, kad dabar turėtumėte švaistyti pinigus į dešinę ir į kairę, tikėdamiesi, kad vėliau ant jūsų pasipils auksinis pinigų lietus. Vienintelis dalykas yra tas, kai jūs išleidžiate pinigus, geriau tai padaryti be didelio apgailestavimo, lengvai, su mintimi, kad į jūsų gyvenimą ateis daug didesnės sumos.

Žinoma yra gerai, kai mes neturime bereikalingų išlaidų. Bet niekas dar ne praturtėjo stipriai taupant! Norėdami pritraukti pinigus į savo gyvenimą, turite pakeisti savo mąstymą. Ir vietoj seno „neturiu pinigų, nieko neuždirbu“ įteigti sau mintį - „Aš galiu sau leisti viską“, vizualizacijos būdu įsivaizduoti turtingą ir gausią tikrovę. Kad ir kaip būtų keista, jūsų norų įgyvendinimui atsiras  pinigų. Jums reikia ne tik norėti, bet ir nepamiršti įdėti pastangų kasdien, keičiant savo požiūrį į pinigus, į pinigų energiją.

Sėkmės pildantis svajonėms!