Naujieji 2021 metalinio Jaučio metai - ritualai, ženklai ir prietarai

Magiškos žvakės 2021 metalinis-sidabrinis jautis naturalūs kristalai ir akmenys

Kaip praturtėti 2021 m. Ir nesupykdyti metalinio Jaučio - paprasti ritualai karmai valyti ir likimui pakeisti.

Naujųjų metų išvakarės yra geriausias laikas pritraukti sėkmę. Norint tapti fortūnos numylėtiniu, tereikia nuraminti metų globėją. „Metalinis Jautis“ savo šalininkams suteiks laimės, sėkmės ir finansinės gerovės.

Priešventiniai draudimai

Kad neprarastumėte dangiškųjų jėgų palaikymo, laikykitės šių taisyklių:

  • Skalbiniai. Naujųjų Metų išvakarėse negalima skalbti drabužių. Priešingu atveju galite „išplauti“ sėkmę ir harmoniją iš namų.
  • Piniginė. Neatleistina, kad švenčių išvakarėse piniginė būtų tuščia. Joje turėtų būti kelios kupiūros ir geltono metalo monetos. Sutinkant naujus metus tuščia pinigine, galima pritraukti skurdą.
  • Bendravimas su aplinkiniais. Barniai, ginčai ir pykčiai yra griežtai draudžiami. Jautis nepriima konfliktų ir, keršydamas, gali “apdovanoti” skandalistus sunkia liga.
  • Skolos, kreditai ir ilgalaikiai įsipareigojimai. Kad Jaučio metai būtų finansiškai sėkmingi, pasistenkite švenčių išvakarėse nesiskolinti, jeigu nėra labai svarbu. Mokant už (paskolą, kreditą), reikėtų įnešti didesnę sumą nei butiną.

Kaip pamaloninti Jautį

Pasitikintis ir užsispyręs Jautis mėgsta tvarką ir harmoniją. Laikymasis tradicijų padės išsikovoti jo palankumą.

  • Tvarka namuose. Naujų metų šeimininko negalima sutikti nešvariuose namuose.
  • Švari siela ir kūnas. Vandens procedūros, higienos laikymasis, yra būtina Jaučio sąlyga.
  • Atidžiai stebėkite savo mintis ir veiksmus. Metų simbolis neatleidžia apgavikams ir nesąžiningiems žmonėms
  • Labdara. 2021 metais likimas atsidurs rūpestingų ir gailestingųjų  pusėje. Parodykite daugiau užuojautos. Padėkite, tiems, kuriems reikia pagalbos, kiek tik įmanoma labiau.
  • Sveikata. Jautis yra jautriai reaguoja į organizmo pokyčius. Kad nesupykdytumėte, šių metų simbolio, skirkite dėmesio savo sveikatai imunitetui stiprinti, jei reikia neatsisakykite medicinos pagalbos, mylėkite savo kūną.

Kaip praturtėti 2021 m

Kad Metalinis Jautis parodytų dosnumą ir padovanotu finansinę nepriklausomybę, laikykitės šių taisyklių.

  • Paskutinę metų dieną iš piniginės paimkite kelias kupiūras, palaikykite jas rankoje pajausdami pinigų energiją, tada sudėkite jas atgal. Užmerkite akis ir ištarkite tokius žodžius.

“Jautis baltas, jautis turtingas. Aš tau tarnyste, o tu man turtą. Kaip  danguje nesurinksi žvaigždžių, taip mano piniginėje aukso ir sidabro nesuskaičiuosi”.

  • Kad namuose būtų gausa, ant šventinio stalo uždekite 7 raudonos spalvos žvakes. Tegul šeimos galva jas uždega likus penkioms minutėms iki vidurnakčio tardamas šiuos žodžius.

"Uždegdamas šią šventą ugnį, pritraukiu pinigus ir turtus."

  • Pinigų pyragas. Iškepkite saldų pyragą iš mielinės tešlos. Prieš dėdami į orkaitę, ištarkite šiuos žodžius:

„Tešla auga, turtai auga. Pyragas saldus, o mano namie gausa “.

Padėkite jį ant šventinio stalo. Po vidurnakčio supjaustykite jį į tiek gabalėlių, kiek namuose yra žmonių. Tegul namų šeimininkas visus pavaišina pyagu, o savo likusi gabalėlį atideda į šalį ir po švenčių paslepia nuošalioje vietoje. Šis pyrago gabalėlis  taps „magnetu“ pritraukiančių pinigus.

Jautis mėgsta prabangą ir šventišką atmosferą todėl papuoškite savo namus.

Ritualas išvalyti karmą ir pakeisti Likimą

Pinigų trūkumas, nuolatinės ligos ir problemos kiekviename žingsnyje. Kada baigsis juodasis periodas? Išeitis yra! Atėjo laikas prisiimti atsakomybę už savo ateitį ir pakeisti likimą į gerąją pusę. Tai padės paprastas ritualas, kaip išvalyti karmą.

Kada geriausia atlikti ritualą

  • Rekomenduojama ritualą atlikti priešpilnio metu, kai energetiniai srautai yra aktyviausi.
  • Ritualas atliekamas po saulės nusileidimo ir ramiame ore.

Svarbu! Dirbant su magiškomis energijomis, reikia visiško privatumo. Kambaryje neturėtų būti jokių kitų žmonių ar gyvūnų. Erdvėje turi jaustis tik jūsų aura.

Pasiruošimas

Jums reikės:

  • Geltonos bažnytinės žvakės;
  • naujų baltų marškinių:
  • balto indo;
  • švęsto vandens
  • druskos

Ritualo procesas

Atsistokite kambario viduryje veidu į langą. Tris kartus persižegnokite ir pasimelskite. Į indą įpilkite šiek tiek švęsto vandens. Dešine ranka paimkite saują druskos ir berdami į vandenį sakykite šiuos žodžius. 

“ Jūros druska, šventas vanduo. Kaip vandenyje išnyksta druska, taip visos mano problemos nuskęsta, ir ištirpsta. Amen “.

Uždekite žvakę ir laikykite  ją dešinėje rankoje. Kairėje rankoje indą su vandeniu. Ištarkite užkalbėjimą tris kartus:

“Kviečiu jus vandens, oro ir ugnies stichijos„ aš jūsų ir Dievo tarnas (Jūsų vardas). Skrisk šventoji ugnie ir tarnauk man. Žemai lenkiuosi visoms dangaus jėgoms ir meldžiuosi už visą pasaulį. Paimkite nuo mane visas nelaimes ir bėdas, ir nuneškite į pasaulio kraštą, o mainais duokite man laimės, sveikatos ir turto. Šventoji ugnis sudegins nelaimingą mano likimą, druska atima sielvartą, o vanduo išvalys karmą. Nuo šiol mano kūnas, siela ir mintys yra tyros. Ir aš nebeturiu daugiau problemų. Amen “.

Tada nakčiai padėkite žvakę ir indą prie lovos galvūgalio. Ryte vandeni išpilkite prie slenksčio. Šią dieną rekomenduojama praleisti ramiai, be susitikimų ir nereikalingų pokalbių.